Om

web.astian - En Personlig Webbyrå med Helheten i Fokus

Min målbild

Ditt företag eller din organisation ska bli sedd på internet. Genom en välplanerad hemsida, säljstrategi och rätt konfiguration kan vi uppnå dina affärsmål.

Metodiskt arbete

För att undvika förvirring och kommunikationsproblem jobbar jag metodiskt efter ett körschema, där alltid 5 korrekturvändor ingår. Varje korrekturvända består av en presentation för hur ditt projekt ser ut för tillfället, och där du får möjlighet att ge grönt ljus eller ge input på något du vill ha annorlunda.

Helheten i fokus

Min långa erfarenhet av att vara på nätet och låta min nyfikenhet leda mig där har gett mig en helhetsbild som gynnar processen att bygga en hemsida avsevärt. Oavsett vad det gäller, om man inte ser hur processen hänger ihop från början till slut med alla dess delar kan det verkligen ställa till det. Min styrka ligger i att jag förstår komponenternas betydelse och plats i sammanhanget, vilket sparar tid och gör din hemsida enklare att ändra, skala upp och konfigurera vartefter. Detta gör mig till en värdefull medarbetare på webben.

Sebastian Andersson

Bakom web.astian finner du mig, Sebastian Andersson. Jag har många års erfarenhet av webbdesign.